Ny Kategori!

Hello Kitty!
Eftersom att jag älskar Hello Kitty så kommer jag att ha en Hello Kitty-kategori.

Hej sötnosar!

Jag är tillbaka!
Haha ... inte för att jag har varit någonstans :D hahaha. Men mycket har hänt sen sist.

Jag funderar på om jag ska börja med körlektioner snart :/ Vill ju ha tid på mig. Och har ju massor med tid nu i smooar. Sover ju bara annars :P hahaha. (det är sant) ... fyller ju i september och man vill ju ha körkortet så fort som möjligt... funderar.

Imorgon ska vi till stan. Saras kille ska hem så vi ska släppa av honom vid stationen + att vi ska till Cloetta i Ljungsbro. Och så ska jag fixa linser. Mina glasögon har gått sönder :( En av dom där "pinnarna"  (vet inte vad dom kallas) har gått av på grund av att skruven lossnade :/ Men ska börja med linser. Ska testa bruna :)

Har ju färgat håret igen och det är inte så supersnyggt. Lite oranget lite här och var! Men kanske ska färga det till brunt igen - passar bättre till bruna linser ju :) Eller vad tycker ni?

+ att jag måste köpa en ny kamera. Det är som en lila linje (som en ram) på varje foto. CP!

Marknaden



Blev en ballong (den på bilden) och ett halvt kilo polkagrisar på marknaden!
:)

Hjälp!

Någon som vill hjälpa mig med designen.
Det vill inte fungera för mig längre!
Har verkligen testat allt!

Hej läsare!

Hejsan på er!
Ja, jag sitter fortfarande uppe :) Pappa är på "puben" - eller vad man ska kalla det. Jag har kollat på en massa gamla Paradise Hotel-avsnitt med Olinda. Hahaha. Hon är så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär jävla ful med sin putmun! Skippa putmunnen please!

Ska pilla med designen nu och sen får jag se, ska gå på marken (marknad) imorgon här i Rimforsa. Försöka hitta lite Hello Kitty-grejer till min samling :)


Det funkar fortfarande inte

AH! Det vill fortfarande inte fungera - designen!


Pillar i designen

Pillar i designen nu - och allt går åt helvete! Nu måste jag göra om massor. Shit!

MUSIKTIPS!

Aly & AJ - Slow down
Aly & AJ - I am one of them
Paolo & Isabella (Lizzie McGuire movie) - What dreams are made of
Hannah Montana (Miley Cyrus) - One in a million
Hannah Montana (Miley Cyrus) - Just like you
Spice Girls - Wannabe
Spice Girls - Stop
Spice Girls - Viva forever
Spice Girls - Headlines
Rihanna - Take a bow
Ashlee Simpson - L.O.V.E
McFly - To close for comfort
U2 - Vertigo
U2 - With of without you
U2 - Beautiful Day
La's - There she goes
Switchfoot - I dare you to move
Switchfoot - You

Sova är det bästa som finns...

Tillslut så somnade jag. Jag skulle bara vila tills Hannah Montana började, typ vid nio eller vad klockan var. Och sen vaknade jag upp - klockan tolv. Och på tvn var det Toon Disney och Alladin. Men man kan ju inte vila när man varit vaken i typ 24 timmar.

Jag antar att det var väntat ...

Vaken, vaken, vaken, vaken ...

Jag somnade aldrig. Efter att ha varit ute i regnet och åskan och hämtat in Pellis (som var ganska rädd) och sedan fixat iordning transportburen åt honom så satte jag mig vid tvn. Och där har jag suttit tills nu. Jag har varit vaken i 24 timmar nu. Ungefär... eller nae, vid tolv är det 24 timmar. Och jag kan inte lägga mig nu. Då förstörs hela min dyngsrytm. Detta betyder at jag måste pimpla cola och kaffe för att hålla mig vaken - till åtta i alla fall - då kan jag få sova. Sen är ju min dygnsrytm som vanligt igen. + att jag måste börja ta medicinen igen. Annars blir allt helt fel. Stora pupiller, vaken hela natten, fnitter och ingen aptit. Ja, stora pupiller kommer jag att få i alla fall med tanke på hur länge jag har skippat medicinen. FUCK! Jag måste ta den - regelbundet. Annars blir det såhär.


Jag är så trött ...

Godmorgon!

Ja, jag vaknade nu. Segt - jag vet. Tänkte gå upp vid elva istället men jag stängde av alarmet på klockan och fortsatte sova. Nu lyssnar jag på Spice Girls (minnen) och fortsätter kolla på hund. Personen som jag mailade igår har inte svarat. Så jag får kolla vidare.

pillipill

Jag pillar med designen fortfarande. Jag vet inte hur jag vill ha det. Ska fixa photoshop så att jag kan få det snyggare. Men jag hinner aldrig. Plus att tstversionen inte kommer förän 1 juli eller något. PISSIGT!

Ja, kanske är bäst att jag går och lägger mig nu!
God natt!

----

Jag hade så ont i magen förut att jag gick och la mig. Och somnade. Och jag sov så länge att jag inte hann gå till affären och köpa godis - surt. Men min snälla papi hängde med till "Statoil" (det heter inte Statoil längre - det heter ICA Nära numera) och köpte godis där - och chips och dricka :) Världens snällaste pappa har jag :)

Jag är en riktig syndare - jag vet. Mosar i mig massa godis hela tiden, haha. Och colan ska vi inte ens tala om xD Den ruinerar mig - om jag ska vara ärlig.

Ja, jag har mailat en person om en valp jag hittat - hoppas att jag får svar någon gång. Annars får jag leta vidare. Jag är helt besatt av att hitta en hund. Sara flyttar ju till Mjölby till hösten så då kan det vara bra för mig med en vovve.

Bli medlem - please!

http://www.gratisgen.se/?ref=86928

JAG DÖR HÄR ...

Regn, regn, regn, regn och ännu mer regn.
Dött.
Någon som kan ge ett tips på vad man kan göra?

DESIGNEN ÄNDRAD

Designen är endast rosa för tillfället - ska fixa en header. När jag orkar och har tid.

Midsommardans i regnet

Det är perfekt bloggarväder. Vi varit nere och firat midsommaren. Ja,  det var helt okej... tills det började spöregna och man blev asblöt - trots paraply. Fast det slutade regna efter ett tag och vi fortsatte fikandet. Erik vann i alla fall på lotterna som vi köpte - två gånger - så han fick dela med sig av priserna ha fått och jag fick en nalle-nyckelring :D haha.

Ja, jag kollar fortfarande runt efter en Chihuahua. Men jag vill inte adoptera någon om det inte är så att någon har en så han/hon vill bli av med. Någon som vill sälja en Chihuahua valp/blandras-Chihuahua eller skänka bort en till mig och min familj så kan man ju maila mig - mailen finns i popupen bloggaren  - kommer att lägga in den på framsidan av bloggen!

Adoptera en hund

Jag har hittat flera sidor där man kan adoptera en hund. Det skulle ju vara perfekt - adoptera en hund som inte har någon familj. Och så gör man en bra sak  med. Ska prata med mamma om det.

Sjukt sugen på en Chihuahua (stavas?)

Är jättesugen på att köpa en Chihuahua. Reagerar inte på Tarras (han är visserligen inte en Chihuahua men i alla fall). ÅH! Ska prata med mamma om det när hon kommer hem. Någon som vet en bra kennel/försäljare som säljer till ett billigt pris/skänker en hund? Går super med en blandras.

Forever 21



Ursöt klänning från Forever 21.
Vill ha!

Lauren Conrad


Jag älskar Laurens klädstil. Så himla genomtänkt på något sätt.
Hon är min nya stilikon. Cooling.

Bild: http://www.blabberstar.com/img/news/2087/thumb.jpg

Tips på recept tack!

Jag är verkligen depp idag - trots att jag tagit medicinen. Är ensam hemma ikväll så tänkte göra något gott med kyckling till middag. Så letar recept för fulla muggar nu. Vill ha något asiatiskt men kan inte komma på något. Någon som har ett tips på ett bra recept?


Emma + sjuk = sant?

God middag people!
Jag har ätit lunch, tvättat två maskiner med kläder/handdukar och sitter nu och har ont i magen. Känns som att jag är på väg att bli sjuk. Det känns också som att jag behöver ta mig en middagslur. Innan jag somnar här i datarummet. Det är så tråkigt väder ute och jag har absolut inget att göra - alltså inget alls!

Ja, nu ska jag bege mig härifrån till sängen och ta och sova en stund. Känner mig inte kry alls.
Vi ses senare.

PMS-barnet has arrived!

Jag är sjukt irriterad nu. PMS'n har kommit. Jag skulle kunna döda för en chokladbit eller börja gårta om någon sa att mitt hår såg konstigt ut. PMS är det värsta som finns. Tro mig, jag lider verkligen av det, varje månad kommer det. Gör mig arg, irriterad och ledsen, godissugen och den får mig att bokstavligt bo i mina mjukisbyxor, inte bry mig om duschen och den får mig att sova om dagarna.

Som tur är har jag köpt mig choklad och cola så jag slipper att döda någon för det. Och jag har byggt bo i mina mjukisar - ja. Men jag ska duscha imorgon. I promise. + att jag ska tvätta och stryka, städa rummet och komplettera breven.'

/ E!


Foto från igår



Foto från igår

Hemma från kalaset

Tackar för alla söta kommentarer gällande bilderna. Det värmer. Så mer bilder kommer upp så småningom :)

Åt morotsbiff och pasta till lunch. Efter det så åkte vi och firade min faster som fyller 26 - eller något. Var jag, mamma och pappa + kusiner och så där. Och mina kusiner (F och O) har fått en sjukt söt hund som heter Tarras. Oh, I'm in love! Klappade på honom hela tiden och så gick jag ut med honom innan regnet kom.

Fick köra hem efter besöket. Blev galen på mamma med sina jävla "nu dör vi" och "kör inte så nära kanten" men det var okej ändå.

Ska laga middag nu (kroketter, burgare och bearnaise) och sätta mig framför tvn. Tror inte att det är något speciellt bra så annars blir det väl att dra på en film.  

Gillar't.



En bild på mig.

VATTENSLAGSGRUNKIMUNK



Imorgon blir det in till stan - min faster ska ha bjudning (eller vad man ska kalla det).
Hon fyller typ 26 eller något.

Bilder jag tagit idag och under veckan








Ut och fotta (stavas?)

Ska nog dra ut och fotta lite. Så att jag kan få in lite fler bilder på bloggen. Den blir så tråkig utan bilder.


Jordgubbar med mjölk

Åt jordgubbar med mjök igår - så sjukt gott. Och nu är det sommarlov. Jippi! Ja, idag ska jag väl maila matteläraren för att fråga hur det gick med matten och om han har förlängt min kurs. Annars blir det att bara slappa, kolla EM och tvätta lite kläder också. Och kanske stryka lite om det är så att någon vill att jag ska göra det. Jag orkar inte sova bort hela dagen och det kommer jag att göra om jag inte har någon sysselsättning.



Vi ses väl!

Tips hit please

Någon som vill tipsa om en bra blogg?
Lämna ett tips bland kommentarerna tack!

Studenten nästa år då!

Nu har jag slutat för i år och framför mig ligger ett sommarlov som kommer att vara fyllt med massa skoj. Inget jobb denna sommar så ska försöka slappa och ta igen mig. Vad ska ni göra i sommar då?

Mamma hämtade mig i stan efter själva avslutningen. Vi åkte in till Tornby, kollade upp ett recept på apoteket och sen så kollade vi runt i en massa butiker. Fikade på Sannes och efter det så köpte mamma ett par Flip Flops på Intersport och så köpte hon lite på Åhlèns. Sen åkte vi iväg hemåt och på vägen köpte hon jordgubbar - ja, jag fick ta en så jag har redan ätit årets första jordgubbe. Sjukt gott.

Hemma blev det tacos (mumma) och lite tv. Och nu sitter jag här. Pappa är hemma från jobbet nu och mamma och Sara har åkt till apoteket i Kisa för att hämta ut hennes medicin som är slut.

Nu, eller vid fem, ska jag kolla på mitt älskade Hills (besatt) och sen ska jag väl kanske följa med mamma till stan. Hon ska lämna av Sara vid stationen för hon ska till sin pojkvän på landet (jaa, Björnlunda är landet. Ingen vet ju var det ligger). Men jag får se. Är ganska pömsig xD Men får väl ruska upp mig.

/ E.

Stan med sis <3

Min lillebror är på avslutning - fusk! Sara och jag ska troligtvis till stan idag. Om vi kan tigga till oss lite pengar av mamma. Ska väl äta och sen gå på stan. Kanske hitta på något mer. Hon åker iväg till sin pojkvän på fredag. Så jag kommer att vara utan henne ett tag :/ Tråkigt värre!

Skogsbrand och skola

Det har brunnit i skogen utanför Rimforsa och alla i Kisa och Rimforsa (och flera ställen antar jag ...) har varit utan ström tills imorse någongång. Snacka om jobbigt värre. Har inte ätit något vettigt på typ 24 timmar. Vi hann inte laga mat föränn dom stängde av strömmen. Vi hade inget att göra så samtidigt som vi lyssnade på Sverige - Grekland matchen så åkte vi och kollade. Stora rökmoln, bönder med traktorer (+ tankgrejimojer såklart) och brandbilar som tog vatten från sjön i närheten. Och helikoptrar som vattenbombade. Ascoolt. Men det stank som fan och det är ju inte så kul för de som var tvugna att evakueras. Branden är dock fortfarande inte under kontroll. Verkligen inte kul.

Idag har jag varit i skolan - fick reda på betygen i samhäll. Och efter det hade jag matteprov - som jag tror gick bra. Men jag är sjukt nervös alltså. Tänk om jag inte får G på dem :S aaaah! Ja, han meddelar väl mig då - om så skulle vara fallet. Så att jag kan förlänga kursen och få G i matten.

Otursdag!

Idag har jag sån jävla otur hela tiden!

På morgonen: Internet fungerade inte! Och när det väl fungerade så cpar sig hela datorn.
När jag ska till Linköping: Tåget är trasigt och måste vänta på bussen som ersätter tåget.
När jag ska göra provet: Finns bara ena provet där så jag måste prata med honom efteråt
och så måste jag åka in på onsdag och göra ett!
När jag kommer hem och ska kolla mailen: Så har jag fått mail från min lärare att jag måste
kompletera breven som jag hållt på med i typ två veckor.
Nu: Hittar jag inga nuggets och jag har inte ätit något på typ hela dagen + att jag måste
fixa med en massa skolgrejer.

Jag tycker att det känns bäst om jag stannar i sängen, under täcket.

Jag blir så arg

Nu har jag skickat iväg Frankensteinbreven - på tiden men måste kompletera lite i dem (så förbannat arg jag är - har suttit och funderat i två veckor på vad jag skulle skriva och när jag väl fixat dem så fattas det en massa och så är det inte tillräckligt långt) - så ska fixa det nu, vid tvn - har även skickat iväg uppsatsen och ett annat brev som jag skulle göra i samhällskunskapen. Har även varit i skolan och gjort matteprovet. Ska göra mitt andra matteprov på onsdag.

/ E.

Pluggat och solat

idag har jag solat, pluggat och skrivit på mina brev som jag måste få färdiga tills i alla fall imorgon. Nu ska jag plugga vidare på matten, inne! Ute är det alldeles för varmt.


Shoppat och kollat fotboll

Har handlat skolavslutningskläder nu, eller vad man ska kalla det + kollat på fotboll, Erik spelade mot Tallboda. Åt Chiken Tikka Masala till middag och nu blir det godis, fallor och tv. Jag har bränt mig lite - trots att jag smörjde in mig. Imorgon ska jag plugga matte, sola och bara vara. Måste klara matteprovet på måndag annars blir det förlängd kurs.

Ja, jag måste gå nu. Kan inte slösa min tid här när jag måste plugga :D hahaha.

With my feet on the floor


Matteläraren vill prata med mig...

Har varit hemma från skolan ett tag nu. Ska dit imorgon, ska lämna en bok + hämta lite saker och så ska jag snacka med matteläraren. Han ville tydligen prata med mig om betyg och prov :/ Creepy. Bara jag inte fick IG på matteprovet jag gjorde i måndags. Då dör jag! Seriöst alltså!

Jaja, ska väl ta något
att dricka nu. Plugga matte,
kolla Grey's och sen sova
så att jag kan ta mig till
skolan imorgon - utan att vara trött.


Wish me good luck tomorrow!


Veckan och denna dag

Matteprovet gick hur bra som helst. Dock var det inte det stora matteprovet som jag skulle göra utan ett annat. Han hade tydligen inte lagt ner det stora - snacka om irritation. Medans jag väntade på att klockan skulle bli tre gick jag på stan. Drömde om vad jag skulle ha på mig på avslutningen och vad som skulle bli mitt nästa fynd.

Nu är jag i alla fall hemma och så här ser resten av veckan ut + vad jag ska göra färdigt.

Göra klart:
Praktisk marknadsföring - Kosta Boda
Samhällskunskap A - Brevet + uppsatsen + Desmond Tutu & redovisa det
Svenska - Förberedelserna + breven
Matte - Få G

Veckan:
Imorgon - Matte 15.30
Onsdag - Lektion 8.15 - redovisa Desmond Tutu, Mentortid 10.00 - SLUT!
Torsdag - Ledig
Fredag - Ledig

RSS 2.0