Alldeles för mycket cola

Jag har druckit alldeles för mycket cola igen. Nu kommer jag att sitta vaken hela natten... att jag aldrig kan lära mig att inte dricka mer än ett glas cola! Och aldrig innan lägggdags - hon på BFC sa ju det till mig. Fan - vad ska jag göra nu? Sätta igång med samhällsgrejen kanske? Men jag vet ju inte vad jag ska skriva. Alls!

Jaja, jag får väl fortsätta fundera.
Vart är min mobil förresten?

Fjortisar?

Jag var en fjortis en gång i tiden. Ganska länge höll det på. Som en sjukdom typ.

Det började i femman. Jag gick omkring i mina åtsittande manchesterjeans - dom var lila. Jag hade ett par som var röda med och jag tyckte, seriöst, att jag var så himla snygg i dem. Och jag betedde mig därefter. Putade med läpparna, sköt upp glasögonen och visade tandställningen. Ja, jag trodde att det var coolt med tandställning på den tiden och jag visad upp den som om den var det finaste föremålet någonsin. Mitt bling-bling. Jag tyckte att jag var så himla cool. Men såklart tyckte väl ingen annan det.

Sen fortsatte det. Ända fram till nian betedde jag mig så. Putade med läpparna. Fram med pattarna som jag inte hade, och fortfarande inte har. Som grädden på moset sminkade jag mig som en kratta. Drog på foundation som inte ens var min hudnyans och fick mig att se "brun-utan-sol"ad ut. Ja, på gränsen till spetälsk om man ska vara allvarlig.

Fjortistiden - som den troligtvis kallas eftersom att man kallas fjortis - är våran tid att hitta våran egen plats i samhället. Vi använder oss av olika metoder och det kommer en period hit och en annan dit. Under min fjortistid vill jag inte bara vara cool. Jag hade ett antal galna perioder.

I-wannabe-Avril-Lavigne-perioden
I-love-Lindsay Lohan-perioden
Jag-spenderar-min-fritid-på-lunar-perioden
Jag-vill-dansa-balett-perioden

Med mera. Ja, det är ingen fin lista. Eller hur?

Pågrund av mitt galna beteende blev jag på gränsen till galen för att jag inte visste någonting. Var så förvirrad. Vem var jag? Vart hörde jag hemma? Vad är min favoritfärg och vad gillar jag för kläder? Vilken musik gillar jag? Ska jag säga att jag gillar Britney mest av allt? Det var den värsta perioden i mitt liv. Att låtsas vara någon annan och säga "Hej det här är jag!" Att hitta min plats var svårt och jag har fortfarande inte hittat den. Tror jag inte i alla fall. Jag tar en dag i taget och är mig själv , att inse att man inte kan vara någon annan än sig själv.

Vad jag försöker säga är att var inte så taskig mot "fjortisarna". Dom försöker bara hitta sin plats. Du har väl själv varit sådan? Eller hur?

Dagens outfit

image30

T-shirt - Hello Kitty/H&M barn
Jeans - H&M barn (är ju så jävla kort)
Linne under - H&M divided
Armband - följde med en OKEJ-tidning för länge sedan

image31

blogg.se dampar

image32Hatar det här jävla blogg.se!
Det dampar fan hela tiden!
Hela tiden!
Hela veckan har det hållt på!
Jag blir galen!

Har försökt logga in typ hundra gånger.
Måste göra om och om och om.
Till det funkar.
Tar evigheter!
Men nu, äntligen gick det.

Det dampar igen!
Fan, skulle dom inte fixa det där?
Och varför gör dom det inte?
 
Ah!
Jag blir galen!
Vill ju sitta här - är ju så uttråkad.

Arg och uttråkad.
Fan - fungera då jävla helvete!

Ah!
Nu är jag så arg att det nog är bäst att jag loggar ut.

Shane West

image29

Shane får vara med i bloggen idag.
Dels för att han göra en otrolig insats som Landon Carter i A Walk To Remember och dels för att han är så söt. Och för att jag inte kan sluta skriva om den där filmen!

(Bild: tvdramas.about.com)

Shane West on the cover

Jag är nyduschad och påklädd. Mitt rum är för en gångs skull städat och jag ska försöka ha det så ett tag nu. Får se hur lång tid det tar innan det ser ut som ja ... jag vet inte riktigt om det finns ett namn för det.

I alla fall. Viktor kommer ungefär vid tre eller så. Efter att dom varit här ska jag tvinga(!) mamma att se på A Walk To Remember med mig. Mm, eller kanske HSM2 - den är så jävla bra. Speciellt extralåten. När dom sjunger "niki pu pu pu" - hahahaha!

Ja, nu ska jag väl avlägnsna mig. Ska byta bakgrundsbild på datorn. Från Mattias Weinhandl (stavas?) till Shane West!

VICKE KOMMER

image28

Ja! Så himla kul! Min kusin Viktor (gammal bild) kommer idag! Fan vad kul!

BLOGG.SE FUNGERAR

Nu fungerar det! Det tar inte lång tid att logga in eller så! Fan vad bra!

Jag gick och lade mig 3.05 i natt/morse. Inteför att jag hade varit ute och festat. Jag håller inte på med sådant. Utan för att jag legat och tittat på A Walk To Remember - helt ensam. Och jag ville se den igen. Igen och igen men klockan var helt enkelt för mycket. Det är den bästa filmen som finns! Fan vad jag grät ... haha! Och jag som hade bettet mig som en tuffing innan - under hockeymatchen. Haha.

Ni skulle ha sett ... dom såg ut som en bunt män som sniffat lim och rökt på. Haha. Dom bara virrade omkring och jag blev förbannad. Hahaha! Och jag kom på att om det finns iceing (stavas?) så borde det finnas grassing - hahahahahaha! Jag är så jääääääääääävla trött! Hahahahahahahahaha!

Fixar och trixar

Bloggen fixas för fullt och just nu ska popupen BLOGGAREN ändras.
Återkommer när den är fixad.
Hinner inte just nu.
Nedan har jag gjort något - jag vet inte vad.
Vad kan man kalla det?

image27

Hockey på tvn.

Hockey snart!
Fan vad jag ska skrika!

The All-american rejects

Jag har alltid älskat The All-american rejects.
And I still do!
Här kommer en låt.



It ends tonight.
Hade hellre velat ha dance inside - min favorit. Men den här är också bra.

Hocken börjar snart. Gotta go!

Emma och sporten

EmmaIdrott är det absolut värsta jag vet. Jag hatar det. Om jag var skolminister hade jag totalförbjudit idrott i skolan. Så mycket hatar jag det. Fast jag är med i alla fall. För jag gillar vissa sporter. Fast jag är inte bra. När jag åker skridskor ramlar jag alltid. När jag cyklar glömmer jag hur man bromsar och krockar in i något. När jag väl får bollen i basketen, fotbollen eller i innebandyn så reagerar jag inte och bara passar till någon som bara finns där. Ja, jag har väl en seg reaktionsförmåga. Som jag skyller på glasögonen "men jag har ju inte mina glasögon på mig ..." Jag skyller bara ifrån mig. För, ja, som sagt - jag hatar det!

Men att titta på sport på tvn. Det älskar jag. Det kanske inte är något seriöst tittande alltid. Jag sitter där, framför tvn, för att få skrika, i alla fall den mesta av tiden. Och kanske älskar jag det för att det inte är jag som gör jobbet. Det är inte jag som står där på planen eller vad det nu är. Och jag älskar att skrika på folk.

Varje gång jag ser på fotboll så måste jag skrika "av med tröjorna!" fast dom inte hör. Speciellt om Beckham syns i bild. Pappa suckar och syrran säger något med "Emma ..."  men jag bara fortsätter. Skriker och blir frustrerad. Pappa säger att Emma, håll käften. Då håller jag käften i ett par sekunder. Och så börjar jag igen. Skriker och blir frustrerad.

Varje gång vi ser på hockey så måste jag skrika. Inte saker om tröjor eller så utan "tackla till den lille jäveln", "vad fan håller du på med jävla pucko?" och "du ska ju fan sikta på mål!". Och så kommer det en massa nedlåtande kommentarer om motståndarlaget, sådant jag inte kan rå för. Det liksom bara kommer. "Titta, titta på dem! Åker omkring som några vilsna, jävla ankor" eller så kommer det något om "vafan! Utvisning!". Och varje gång det blir mål måste jag skrika och dra någon jävla idiotisk ramsa. Mamma säger håll käften och pappa skriker ännu högre, Sara skriker också och Erik ... ja, han överdriver som vanligt.

Man kan väl också säga att sport, i någon form alls, inte är bra för mig. Jag skriker. Blir arg. Ledsen. Och jag får till och med nära till hjärtattack. Jag måste fotografera, filma. Föreviga stunden helt enkelt. Jag skakar, måste sätta mig ner. Skriker lite till, upp ur soffan, upp med händerna och skriker ännu lite till. Och lite till. Kommenterar motståndarna. Hittar på nedlåtande ord och lägger till fjolla lite fler gånger.

Och när allt är över så är jag helt slut.
Försöker andas lungt.
Blir glad.
Eller ledsen.


Idolspelet och en massa skratt.

Gårdagen bestod av att jag, mamma och Erik spelade idolspelet. Hur kul som helst - speciellt när Erik sjöng. Och så såg vi på High School Musical 2 - special edition.

Dagen har vi spenderat i Linköping, var och köpte klinkers till golvet där ner och en cykel till Erik. Mamma var även på Rusta och köpte mattor. Ja, efter det så åkte vi hem. Ganska trevligt. Erik och jag var på topphumor och sjöng Status Qou (stavas?)- låtar som vi gjorde om till Rusta och Biltema och en massa annat. Barnsligt som fan - men kul.

Nu har jag precis tryckt i mig en varmkorv, ätit lite choklad och nu sitter jag här. Ska fixa lite med bloggen och sen ska jag väl gå och köpa godis - LHC spelar ikväll och det visas på tv.

Erik: Man ska vara snäll mot sin mother.

Ja, man ska vara snäll mot sin mother.
Kom ihåg det så ses vi lite senare.

Mobilbloggar: I bilen, i bilen.

Påväg mot Kisa tvingades jag lyssna på Snoop Dogg när han sjöng 'shake that shit' och någon brud som sjöng, eller sjöng, ständigt upprepade 'I can't find my panties'. Och inte nog med det. Nu får jag sitta i bilen i hundra timmar för att mamma ska på något samtal. Varför hängde jag med? Jag kunde sitta hemma vid datorn nu. Haft Erik bedjandes bredvid mig.

Och jag är hungrig. Pizzahungrig. Mm. Men ska handla med mamma sen och då kan det bli cola och godis. Igen. Jag vet. Men det är ju torsdag.

Filmerna och Kisa

Ska hämta filmerna nu och efter det så drar jag till Kisa med mamma.
Fixar mer med bloggen senare.

Vi ses, puss och kram!

Omgjort i bloggen!

Fixat i bloggen en massa nu. Och nu är jag nöjd! Vad tycker ni då?

image19

Jag säger i alla fall: mycket najs!


Hockey på webradion

image16

Här sitter lilla hockeybesatta jag och lyssnar på hockey på radion. Webradion. Ja, bilden är från en match i Cloetta Center som jag + familjen var på för ett bra tag sedan. Inte världens bästa kvalitè. Taget med mobben.

Som sällskap, här framför datorn, har jag cola och kexchoklad. Jag mår lite illa ... men jag antar att det är min halvsjuka som spökar lite. Får se hur det går. Skriver jag inte senare så har jag troligtvis spytt på vårat nya, idiotiska, tröga tangentbord.

Ses senare, förhoppningsvis!

Michelle Trachtenberg får en roll i Gossip Girl

image14

Bild: celebirtyhookups.wordpress.com

Jag har hört att Michelle Trachtenberg ska vara med i Gossip Girl. Michelle ska spela Georgina Sparks, Serenas (Blake Lively) ex best friend som just skrivits ut från rehab. Det var först tänkt att Mischa Barton skulle spela Georgina men hon tackade nej och rollen gick till ingen mindre än Michelle.

Jag själv älskar Michelle. Hon är så cool. Michelle har bland annat varit med i Buffy och vampyrerna där hon spelade Buffys lillasyster Dawn och i Eurotrip där hon spelade en tjej vid namn Jenny. Michelle talar ryska (hennes mamma är ryska) och höll på med balett som liten - vilket var en hjälpade hand i skridskoåkningen i filmen Isprinsessan.

Halvsjuk

Huvudvärken verkar inte vilja försvinna och mina filmer har inte kommit ännu. Trist! Men jag sysselsätter mig på annat håll. Med att spela Kungen och med att blogga.

Pappa är och handlar schnitzel och pommes och mamma jobbar. Pappa börjar vid tre så det blir en timme ensam hemma - med Erik. Blir galen på honom, när han lyssnar på Linkin Park på högsta volym, när han sörplar oboy och när han ser på Disney Channel hela tiden.

Det enda postiva med denna dag är att det är sol ute och snön håller på att smälta bort. Och att jag har städat rummet och kan sitta vid tvn resten av lovet. Jag är ju faktiskt lite halvsjuk ... eller vad man ska säga. Ska skriva om/rätta klart samhällsarbetet som jag inte har börjat på. Och så ska jag kolla min mail. 

Sen får vi se ... har missat Grey's två gånger i rad så ska nog se på det ikväll. Och godis - jag måste ha godis! Har sånt sug efter godis idag. Choklad. Coca-cola. Åh ... jaja, får se om jag köper något sånt.

Million things to do

Jag tänker inte lägga ut några outfitbilder eller så. För det enda jag gått klädd i de senaste dagarna är mjukisar, mjukisar och åter mjukisar. Ja, jag antar att det är pågrund av att jag håller på att bli sjuk som jag går klädd i mjulkisar. Och för att det är så mycket skönare än jeans eller leggings.

Det blev våfflor till lunch och kvällsmat (middag) blev fil och müsli. Under dagen har jag slappat ganska mycket och så har jag sovit lite ... tar på krafterna att nysa :D hahaha. Ska jag vara ärlig så var jag faktiskt trött pågrund av att jag bara legat på soffan idag. Eller kan man säga att jag har vandrat runt hemma och undrat vad fan jag ska göra?

Ja, nu ska jag slappa framför tvn - igen, trot' eller ej. Brothers and Sisters är senare ikväll och jag har ingen Disney Magical Chocolate kvar :/ Den som var så god! Men vi ska till stan på fredag tror jag. Och då ska jag köpa mig tio stycken sådana. Sjukt goda kan jag ju bara säga.

Måste be pappa föra över pengar till mig ifall mina filmer kommer imorgon! Så att jag kan betala dem. Då blir det HSM 2 all day long. Ja - får väl ändå inte hämta dem förän efter klockan fem!

Test


Ont i huvudet och vaknat flera gånger i natt

Jag hostar och nysr om vart annat och jag orkar inte sätta igång med samhällsarbetet. Har ont i huvudet med, vaknar på nätterna + att jag drömmer konstiga drömmar och vaknar på nätterna av det med.

Igår drömde jag t ex att en i timrå blev mördad på isen (haha, jag vet) och att det brann i skolan och att jag var där och att det var massor snö och att jag kunde flyga. Ja. Det där om att jag kan flyga är inte så ovanligt. Det drömmer jag ofta om. Ja och broar drömmer jag ofta om. Och horisonter och elaka rumpnissar och ibland Turtles på crossar. Ja, men jag vinner alltid i strider. Ja, och jag kan gå på vatten med. Och jag drömmer ofta om båtar och avlägsna, vackra platser. Ja .. jag såg nog alldeles för mycket på Landet för Längesen, Lejonkungen och Svanprinsessan när jag var liten. 

Ja, nu ska jag bege mig härifrån. Dra på mig ett par mjukisar, ta mina förbannade gröna godisgrodor och se på en film. Ja ... mina nya filmer har inte kommit ännu. Men snart ... får se på Svanprinsessan så länge - om lillebror tillåter.  

Ny msn och shoppat

Tja, tja tja!

Här sitter jag! Har varit i stan och handlat. Fick bland annat en tvättkorg, en bordslampa och choklad. + att jag köpte mig en t-shirt. Snart ska jag se på hockey och dricka must. Håller för övrigt på att bli sjuk. Nyser massor och så! Ja, blir väl att stanna hemma lite när skolan har börjat antar jag. Får se.

Info för ni som har min msn:
Jag har en annan som jag även tänkt att använda som msn för de som vill. För er som redan finns på min gamla msn: vill ni fortsätta att ha kontakt med mig kan ni ju skicka ett mail till min gamla mail (emmis_1990) så kan jag adda er från min nya. Eller så addar ni mig på [email protected]

För er som vill fråga mig saker kring bloggen/bloggdesign och annat så går det lika bra. Inget förändras. Om jag inte skaffar en annan mail just för bloggen lite senare - om det blir rörigt!


Bli medlem!

Bli gärna medlem här! Få gratis prylar!
http://gratisgen.se/?ref=86928

Mer Aly & AJ






Aly & AJ - Chemicals react



Så sjukt bra låt. Alla deras låtar är bra. Åh! Jag är glad att jag kollar på Disney Channel och så deras video med låten Like Whoa där! Love love love! Det här är verkligen min typ av musik.

Fräs, fräs, fräs!

Har åkt på en jätteförkylning. Sitter här och fräser och har mig. Skickade iväg svenska arbetet igår. Var så glad över att jag var klar ... trodde jag. Glömde svara på fråga nio så nu måste jag göra det och skicka iväg det igen. Typiskt mig att missa något.

Och så måste jag börja städa och spackla rummet och så. Ska ju måla om ... har jag fått för mig i alla fall. Japp! + att jag måste be pappa att föra över pengar till mig sä att jag kan betala mina filmer när dom kommer.

Beställt

image17

Bild: allposters.com

High School Musical 2
Saving Private Ryan
A walk to remember
Prison Break avsnitt 1 - 3

Får se om det blir mer sen! Men hoppas inte det haha. Så mycket pengar har jag inte. Fast mamma och lillasyster betalar ju sitt.

Nu har jag varit hos farmor

Nu har jag varit hos farmor och ska dra till affären för att köpa godis tror jag. Sen ska jag skriva svenskan och samhällsarbete och sen ska jag snacka med Sara och bestämma sommarjobb och en massa annat. Fullt upp! Ja nu ska jag gå - affären stänger vid sex och jag tar så lång tid på mig.

Ses hemma sen!

Till farmor

Nu är det dags att dra iväg till farmor och äta påsklunch. Sen så blir det väl att dra hem, kanske köpa godis och ringa Sara så att vi kan beställa filmer. Så måste jag skriva klart svenska och samhällsarbete. Har inte gjort det än. Och så måste jag städa.

Bild på dagens "outfit" kommer senare idag. 

Jag ser ut som en man!

image13

Testade en kul frisyrgrej på veckorevyns hemsida. Haha, ser ut som en man i alla dom andra frillorna förutom "orginalfrillan" (den längst till höger) där jag ser någolunda normal ut.

1. Heidi Klum
2. Kirsten Dunst
3. Lindsay Lohan
4. Jennifer Aniston

Vilken är finast då? Hahahahaha!

Jaja, nu ska jag fördriva tiden med svenskaarbete och att googla mig själv :D
Eller nae, jag ska nog se på Så ska det låta med pappi nu - vi ses!

Filmköpartajm!

Ja, mamma har lovat(!) mig lite extra pengar och för dom ska jag köpa filmer. Perfekt att ha nu när jag på väg att bli sjuk. Och mamma ska förbeställa Arn också!


Vad som finns på önskelistan:
A walk to remember
HSM 2
Livsverket
Världarnas Krig
Saving Private Ryan
Raise your voice
2 fast 2 furious
Prinsen och Jag

Godisgrodor och skolarbete

Idag ska jag vara duktig och ägna mig åt rumsstädning, skolarbete och söka sommarjobb. Måste fylla i formuläret som ska till Kinda Kommun och sen ska jag söka ett till. Inom Linköping för gymnasie elever. Så nu har jag fixat tre jobbalternativ. Så nu kan inte mamma säga att jag inte försökt.

Igår kväll/natt gick jag ner och såg på Svanprinsessan. Men blev så trött så stängde av och bestämmde mig för att sova i soffan. Men kaninen Pelle ville annat och satte igång med att stampa i burgolvet typ två gånger i minuten. Och jag höll på att få hjärtattack varje gång han gjorde det. Haha, så himla kul. Så jag gick upp och somnade sött i min säng.

Under dagen har jag tittat på Disney Channel och ätit frukost. Skrivit på Shakespeare och funderat på vad jag ska söka för sommarjobb. Och så har jag funderat över om jag verkligen har varit på Monki. Haha, jag tror fortfarande att det är en dröm. Haha!

Vi ses under dagen bloggläsare!

Aly & AJ - bäst just nu!

image12

Jag har varit inne på Monki!!

Fatta! Jag har längtat så ini tusan och nu finns Monki i Linköping. Jag är så glad! Det kändes som att jag drömde när jag såg det. Nöp mig flera gånger i handen haha. Wow! Nästa shoppingdag kommer att spenderas på Monki - det kan jag lova (fast jag ska ju spara mina pengar nu). 

Ja, var i alla fall på Netto och köpte en massa godisgrodor och kexchoklad med mera. Fick tre par Hello Kitty strumpor. Och någon gång i veckan så ska jag köpa HSM 2 - har alltid velat ha den. Har ju ettan ...

Kanske skriver mer sen. Ska skriva på svenskan nu - skicka iväg det, skriva på samhällsarbetet som jag inte ens börjat justera och sen ska jag skriva på min bok!

image11

(Bild: kläder från monkis hemsida och loggan är tagen från mittcity.info - samansatt i Photofiltre)

Sommarjobb

Nu har jag sökt två sommarjobb ... ett genom landstinget och ett genom kommunen (eller snart i alla fall). Så nu har jag två att välja på. Hoppas att jag får båda under olika tillfällen. Fan vad najs det skulle vara. Ja, ska se på film nu!

Ses!

Mobilbloggar: mamma svarade

Mamma svarade. Men hon kunde inte hämta mig. Hon skulle börja jobba snart. Så jag får ta bussen. Men den går ju snart.

Ska i alla fall hem. Se på Svanprinsessan, dricka cola och äta rostade mackor. Kanske ska skriva lite på Samhällsarbetet. Och svenskan. (Tänk en jag hade en bärbar dator. Då kunde jag sitta vid tvn och skriva.)

Ja nu måste jag sluta skriva. Vi ses senare (kanske).

Mobilbloggar: jag vill hem!

Sitter vid stationen. Mår inte bra så valde att säga till att jag inte mår bra och sedan åka hem. Men bussen kommer inte än och mamma svara inte hemma. Vill gärna att hon ska komma och hämta mig. Hon kanske jobbar. Fast jag tyckte att hon sa att hon började klockan ett.

Men får se om jag ringer henne igen. Hoppas att hon svarar då.

Vi ses senare.
Pussar.

Dagens klädsel

image10

Japp, såhär gick jag klädd idag. Fram till nu när jag ska byta till mjukisar. Bilden är ganska suddig men hoppas att ni kan se ändå!

Jacka - H&M
Munkjacka - Ellos
Vit tröja - H&M
Linne under - H&M
Byxor - Kappahl
Skor - Skopunkten
Sjal - H&M
Örhängen - H&M
Väska - Mammas gamla

Haha, mycket H&M?

Bloggar från skolan!

Jag fryser, har ont i nacken, armarna - ja hela kroppen faktiskt! Till och med i bröstet. Kan vara för att Erik skrämde mig och jag nästan fick en hjärtattack (ont i hjärtat fick jag i alla fall)... Jaja ... Och ändå valde jag att gå till skolan ... fan! Sjuka på G så att säga. Men har prov imorgon - så då måste jag gå! Kanske blir att gå, ha provet och åka hem igen! Men på torsdag måste jag gå. Har ju elsäkerhet då och måste nog gå på det - eller inte nog, jag helt enkelt måste gå på det. Annars blir det inget betyg i arbetsmiljö och säkerhet. Men får se om jag går på matten. Fem timmar hål lockar inte så värst! Får se hur det blir ... det är ju bara två dagar kvar av skolveckan. Om man inte räknar med idag. Och det kan jag väl gå ... så sjuk kan jag ju inte bli på två dagar!

Nu har jag i alla fall näthandel och sen blir det småföretagande (som vi har läxa i och den har jag inte gjort), matte (orkar inte) och efter det ska jag ut i det kalla vädret, gå till stationen och åka hem. Sova, skriva lite på samhällsarbetet och sen så ska jag kanske lyssna på hockeyn. LHC vann igår. Jaaaaaa! Vad glad jag blev! Hahaha!

Kolla in!

Billigast.se
Kolla in sidan ovan!

JAGHARINGETATTGÖRA.COM

image9

(Bild: Emma Johansson)

Det snöar! Fattar ni! Det snöar!

Fan alltså!
Det snöar!
Inte lite, utan det vräker ner!

Igår var det härligt väder, sol och 10 plusgrader. Nu är det snö och minusgrader. Och jag som inte tog världens varmaste jacka! Fuck! Sitter på svenskan nu. Ska skriva om filmen Shakespeare in Love. Orkar inte. På gympan hade vi gymnastik så jag har asont på handflatorna.

Ska hem sen, skriva på samhällsarbetet som ska vara inlämnat i veckan. Ska fixa det så att jag slipper pilla med det hela veckan. Äta mat, se på hockeyn (LHC spelar match idag och den visas på tvn) och sen så blir det väl att slappa framför tvn med kvarvarande godis. Och så kanske jag bloggar lite innan läggdags!

På fredag börjar påsklovet. Jag längtar så in i tusan! Det händer inget speciellt på lovet - ska till farmor på påsklunch och sen så ska jag vara hemma. Syster ska till sin pojkvän på lovet. Så mamma ska skjutsa henne till tåget på torsdag. Då kanske hon kan hämta mig från skolan!

SATC för hela slanten

image9

Ja, nu ska jag bege mig ifrån detta - vi ses imorgon!
Efter eller under skoltid!
Ha en fortsatt trevlig kväll och måndag!
Nu ska jag se på Sex And The City!

Pussar!

(bilden är ispererad av mariiaa.webblogg.se)

Vill ha!

image6

Röd cardigan: Gina Tricot
Skor: H&M
Väska (röd, kuvert): H&M
Väska (svart): Gina Tricot
Leggings: H&M
Solglasögon: H&M

Vill ha, vill ha, vill ha!
Vad tycks?


(Bilder: från respektive hemsidor - samansatt i photofiltre)

Jag har hittat Blixten!

Jag har hittat honom - min framtida kanin Blixten. Han finns i Skåne och jag vill så gärna ... Men ska kolla lite andra ställen innan jag bestämmer mig! Åh, jag vill så gärna ... men mamma kommer att säga nej! Jag lovar!

Blixten är en grå dvärgvädur!
Men mamma tycker att Blixten ska vara en angorakanin! Har ni hört? Aldrig i livet säger jag!

Trash

image5

(Bild: Emma Johansson)

På äventyr i Östergötland

Ja, nu har vi varit i Vadstena och tittat på lillebror när han spelade pingis, som han förlorade (haha). Var även på Överskottsbolaget i Skänninge (och mamma bara: här har jag bott, här kommer jag ifrån förstår du lille Erik, detta är min hemstad) där jag fick en mass godis, ett smartisrör (stavas?) med Hello Kitty på bland annat + hårinpackning och tre filmer, varav två var Sex and the City - så det ska jag och syrran titta på sen.

Och så körde jag bil hem! Haha, gud vad duktig jag var :D haha! Mamma trodde att hon skulle dö! Men alla andra var lugna. Tur att hon inte skrek hela tiden, då hade jag stannat och låtit henne gå hem! Varje gång hon började kommentera något så var jag tvungen att be henne hålla käften!

image4

Jag (med oborstat hår, inget smink och glasögon)!

NU ÄR DET DAGS ATT SUSSA

Imorgon blir det att åka till Vadstena med familjen eftersom att lillebror ska spela pingis där. Ja, så nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Ska upp tidigt imorgon, duscha.

Ses! 


Mobilbloggar: jag är hög

Här ligger jag. Hög, efter alldeles för mycket socker. Jag kanske inte skulle tryckt i mig allt det där godiset. Men jag antar att jag inte kunde motstå.

Jag är precis som den där Happy Meal-reklamen med den lilla killen. Skenerar mig och allt det där. Haha, jag älskar den reklamen. Någon mer som gör det kanske?

Nu ska jag i alla fall försöka sova.
Sov gott alla lärare där ute så ses vi imorgon.

Haha!



Det är lika roligt varje gång. Hahaha!

New begining ...

Hej alla mina bloggläsare! Hur är det?

Nu är det äntligen helg och snart är det lov - veckorna går så fort och jag är så himla trött. Och nästa vecka blir det verkligen en pluggvecka. Ska försöka få in bio med tror jag, med lillasyster - mamma pröjsar för jag har inga pengar. Det var så länge sen jag såg film och gottade i McDonald's mat! Syndigt med donken - jag vet! But I can't help it. Och ska försöka hinna beställa skor också - from the U.S tror jag att det blir. Verkade bäst!

Plattade håret idag. Eller testade i alla fall - det blev inte så bra, blev lockigt nere och jag fattar inte hur dom som får det så rakt gör. Men jag ska testa om det går bättre imorgon.


image2

Skolan var slapp! PMB, Inköp - och varuhantering, lunch, svenska - tittade på Shakespeare in love med Joseph Fiennes - lillebror till Ralph Fiennes som bland annat varit med i Den engelske patienten som är en av mina favoritfilmer och Shindler's list där han spelade Amon Göth - och sist hade jag bild och form där vi målade porträtt. Som verkligen inte blev bra. Haha, tyckte inte att det såg ut som jag i alla fall. Men ska fortsätta på måndag.

image3

(Bild: filmreference.com)

Eftersom att jag var så trött så fick det bli lösgodis, cola - köpte chips också. Men det är inte kul att äta sötsaker/chips med mera nu - jag har ju liksom tillåtelse av psykologen eftersom att jag ska gå upp i vikt - "se till och ät mycket socker och fett nu" sa hon ju! Jaja, tittade på Så ska det låta! Med Amy Diamond. Och sen Robins. Och nu sitter jag här och skriver.

Om någon undrar varför jag gjort om i bloggen så var det för att jag verkligen tröttnade på det gamla. Och som ni vet är jag ju drottning i "ta-bort-alla-mina-inlägg"!

RSS 2.0