JAG HAR BYGGT BO I MINA MJUKISBYXOR

Jag har ont i huvudet. Trött. Och känner inte för någonting. Ska till stan idag med pappa och lillasyster för att hämta lillasysters kille som ska vara här över helgen. Tänkte köpa lite godis och någon film på Maxi tror jag. Är sjukt sugen på att se på film på våran nya tv och speciellt nu när jag inte mår så prima. Vill inte se någon av dom filmer jag redan äger xD haha. Vill se och ha en eller två nya!


image77

EN BLEK FLUUUUUGA!

Bilder från solskenet

image74

image75

image76

Har varit ute idag och fotat i trädgården. Blir mer fotografering imorgon tror jag, är ju ledig då med. Har verkligen fått upp intresset för det igen. Hoppas att ni gillar bilderna.

UTE I SOLSKENET!

image73

Jävla tv-jävel!

Jag är ledig idag och resten av veckan - och tvn har pajat. Ljudet fungerar inte. Jävla skit! Måste använda ljudet från dvdn för att man ska höra något. Så måste köpa en ny tv-apparat nu! NU!

Igår hade vi engelska-nationella, småföretagande och idrott. Gick på stan efteråt. Köpte en jättefin t-shirt. Eller jag tyckte att den var jättefin.

Nu ska jag ut och sola. Det är 19 grader i skuggan! Jag har strukit all tvätt nu på morgonen. Vaknade nämligen klockan 8.44 och satte mig vid tvn. Sen, vid nio eller så, så började jag med att stryka. Oh var så på G att jag strök allt. Hihi, jag har inte legat på latsidan inte. Nu blir dom glada när dom kommwer hem - mamma och pappa. Dom ville att jag skulle stryka min tvätt. Och så strök jag all som fanns. Nästan.

Nu ska jag som sagt ut - fixa diskmaskinen med. Nu när jag är på G. Sen sla jag göra matte ute i solen. Ska fylla mobben med musik och sen ska jag ta matteböckerna, Frankenstein och sätta igång. Sen ska jag försöka få familjen att åka till stan så att jag kan göra mitt skolarbete om rättvisemärkt och det. Sen har jag int så mycket att göra. Har två gympalektioner kvar :) Jaaaa!! Suger sjukt mycket på allt som har med idrott att göra så det ska faktiskt bli kul att slippa det hehe.

Vi ses senare!


Stan, snälla pappa ...!

Har städat, tvättat men inte pluggat matte. Frågan är när jag verkligen ska få tid till det, eller snarare bestämmer mig för att ha tid till det. Veckan som kommer kanske, eller ja, då måste jag. Går bara måndag och tisdag så då kan jag plugga dom dagar jag är ledig - måste sätta igång med det nu. Kan inte hålla på att slöa så förbannat mycket.

Sara och jag väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan åka till stan. Vi vill ju så gärna dit. Jag vill ha ett par skor och Sara vill ha en födelsedagspresent. Ska gå nu, pappa kom! Nu är det tillfälle för att börja fråga om vi kan osv.


PIZZA!

Kvällsmaten blir troligtvis pizza. Köpepizza dessutom. Hihi. Jag har tur idag.

A special place in my heart

image72

Mamma ...?

Jag är så pank att det enda jag kan göra är att följa "bara titta"- rådet som man fick när man var liten. Mamma kommer hem halv fem och har jag tur så är hon jättesnäll och vill köpa ett par chinos åt mig. Har hittat ett par billiga i färgen marinblå - och så lite annat. Meddelar hur det går - senare. Ska kolla vidare nu eftersom att det inte är något direkt solarväder ute. Ska nog tvätta lite och städa rummet.

Slappa i solen

Imorgon är det lördag. Vilket betyder dansa galet till när Ashley Tisdale sjunger Fabulous på morgonen. Och ta en lång dusch. Plugga matte och äta godis. Sola och lyssna på musik. Dricka cola och äta god mat. Plugga lite mer matte och slappa i solen.

Mys!

<3

image71

Är hemma nu!

Det är sjukt varmt ute! Det blir hamburgare och pommes till middag och Erik ska iväg på disco sen. Jag själv tänkte spendera resten av dagen ute i solen - när det blir kallt och ensamt så går jag in xP haha.

Vi ses!

Vår, godkänt och glass!

JAG FICK GODKÄNT PÅ MATTEPROVET! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! FATTA VAD JAG ÄR GLAD! G, ÄNTLIGEN! Jag är både glad och lättad på samma gång. Legat vaken i natt och tänkt på det! Var supernervös! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Små marginaler dock, 0,4 poäng ifrån. 9,1 var G eftersom att man skulle ha 65% rätt. Men är väldigt nöjd i alla fall!

Nu har jag ätit mina två första glassar. En twister - favorit, och en daim. Tagit lite bilder med kameran och varit på promenad efter glassköpet med Sara. Så himla najs med glass och sol. Ska nog ta kjol och leggings imorgon :) Trevligt! Nu ska jag kolla bloggar med mera. Lägga mig tidigt - är så trött!


image70

Första glassen 2008!

Mobilbloggar: massa söta kommentarer

Kollar bloggen via mobilen nu - hål i typ två timmar - lite till kanske, till och med. Idag har jag fått en massa söta kommentarer av flera läsare. Det är verkligen kul och uppskattande. Blir så glad av alla kommentarer. Tack!

Värmer verkligen mitt hjärta lite extra nu i vårsolen och när jag är utan mediciner.

Jättekul att folk engagerar sig i bloggen och skriver åsikter. Det är också trevligt med kommentarer av andra slag. Hihi.

Keep up the good work!

Det där med sommarjobb

image69

Är sjukt intresserad av ett sommarjobb. Men jag orkar inte. Detta är mitt absolut sista sommarlov. För nästa sommar är det dags att söka jobb eller något i den stilen. Så jag är lite kluven. Jobba eller inte jobba? Vara pank hela sommaren eller inte vara pank hela sommaren? Det lutar mest åt att vara pank hela sommaren.

Åh, jag får väl fortsätta leta.
Har du sommarjobb? Och vart?

De nya skorna

image68

Dessa är mina nya skor som jag fått av mamma. Mycket fina tycker jag - för att vara köpa från barnavdelningen alltså. (Har 33 i skor som sagt!)

OJOJOJDÅ!

image67

Titta vad som hänger på Emmas vägg xD haha.
Skulle ta en outfitbild och märkte att min plansch kom med i bild xP

Sommar och sol

image66

Det är sommar ute nu - eller nästa i alla fall!
Tagit lite kort med mitt nya stativ som mamma köpte till mig :)
Älskar det.

Hade på mig mitt nya linne idag och mina nya skor - som jag fick skav av. Den ena foten är någon centimeter för liten och skon glappar lite. Använde min nya väska och min nya jacka. Den är verkligen superfin och passar perfekt till mina nya solisar.

GODIS!

Har haft samhäll - ska ha lunch sen, efter mentortiden och efter det så blir det PMB och efter det så är det engelska. Ska läsa materialet inför nationella under lunchen. Och efter det så ska jag hem. Ska äta då - får se vad det blir. Har bett Sara att säga till mamma att hon ska köpa choklad och cola. Hon ska hämta Sara i skolan. Har jättesug efter godis pga pms'n och allt sånt. Så hoppas att hon handlar det. Så ska mamma fixa medicin åt mig så att jag slipper må dåligt i flera dagar till. Mådde jättedåligt igår.


Mår piss-i-helvete!

Har gått runt med ett "id-kort" runt halsen nästan hela dagen. Det var handelns dag och alla som gick handel i hela Östergötland var på det. Kul :) Och Dogge Doggelito var där :) Efter skolan gick jag och köpte ett par solglasögon på Gina Tricot och sen så köpte jag lite cola och en kexchoklad på Netto.

Sov en stund när jag kom hem.

Mamma var i Ullared på Gekås idag och köpte en massa saker. Fick tre par linnen, två par leggings, ett par ballerina skor, två väskor, men ville bara ha en av dem. En jacka, ansiktsmasker, smycken och så fick jag ett stativ, ett litet men i alla fall! Fick ett puder också - men kan inte använda det. Fel färg - mamma bara köper.

För övrigt så mår jag superdåligt och funderar på att stanna hemma imorgon. Mamma har inte hunnit köpa medicin och gråter typ hela tiden nu :/ För ingenting - jobbigt värre. Mamma ska fixa medicin imorgon - hoppas jag.+ att jag har mensvärk och är sjukt godissugen. Ska se på tv nu och sen får jag se vad jag gör! Kanske tar inte bilder och sover.

DAGENS ...

image65

Såhär såg jag ut idag.

Home

Är hemma från skolan nu. Är sjukt trött och känner verkligen inte för någonting. Sprang på gympan - gick bra. Klarade det i alla fall. Kollar kläder på forever21 och försöker att inte somna. Hittat två jättesöta t-shirts och massor annat sött :)  

image63image64

T-shirtar, båda från forever21.

Gympa och sol

Godmorgon!
Solen lyser ute och jag är påklädd. Ska gå ner mot bussen snart och dra till skolan. Har två lektioner så det blir slappt idag. Det blir leggings, två långa linnen och kofta/cardigan och så jackan, solisar och väskan + gympaväskan. Gympa idag som sagt. Ska springa ute på gympan idag så tar med mig mp3n med. Slappt det med hihi. 

Ska gå nu!
Vi ses ikväll. 

Miley Cyrus

image62Men tja igen!
Bjuder på en bild av Miley Cyrus som spelar Hannah Montana. Tycker att hennes hårfärg på bilden är grymt snygg. Den passar verkligen henne! Ah! Jag är så avis på henne för hennes hår. Vem vill inte ha hennes hår?

Bild: www.siouxcityjournal.com






















Blomma!

image60

Det är vår ute!
Vi ses!

Beslutsångest och trötthet

image59

Tjena på er bloggläsare!
Här sitter jag - igen. Allmänt trött och sliten. Det har inte blivit något pluggande på matten och jag känner inte för att börja nu. Jag tror att jag tar det nästa vecka. Och sen det andra veckan därpå. Det blir perfa ju! Tror jag i alla fall.

I morse tittade jag på Hannah Montana xD och Degrassi: The Next Generation. Ja, nu lyssnar jag på ALY & AJ som vanligt. En ny låt - In a second. Den är också bra. Som alla andra låtar.

Ska försöka plocka ihop inne i rummet och gå ut en sväng. Och så ska jag bestämma mig för ett kamerastativ som jag vill ha - mamma ska köpa ett i Ullared på noetonnet. Sen ska jag skriva en önskelista till födelsedagen - som visserligen är i september - men det är lika bra att förbereda dem, hahaha.

Imorgon är det skola. Har småföretagande och så ska vi springa på gympan och sen slutar jag. Kanske tar en sväng på stan. Solglasögonjakt. Måste köpa ett par nya. Något som skriker: EMMA! KOM OCH KÖP MIG! Funderar fortfarande på dom på BIKBOK. Men jag vet inte. Kanske hittar ett par på H&M eller Gina. Får se.

Jag måste skaffa mig en till hobby.

image58

Designen är ändrad. Och jag har insett - jag har verkligen för mycket fritid!
Bloggen kan inte vara min enda hobby. Jag måste skaffa mig en till!
Men vad?
Förslag uppskattas!

Like sugar to my heart

image55

Saknar!

Shopping är på önskelistan.

Har hittat flera fina skor på nätet. Speciellt ett par på Dinsko's hemsida. Och så har jag hittat ett par supercoola på skopunktens hemsida. 49 kronor. Vet inte om jag ska klicka hem dem. Det är gratis frakt fram till den 27 april. Så får se hur jag gör. Ska nog i alla fall köpa ett par solglasögon på BIKBOK. Mamma ska ju till Ullared nu i veckan så det är ingen idè att handla en massa saker om hon ändå ska handla en massa.

AAAAAAAAAAAAAAAH! JAG MÅSTE FÅ SHOPPA! NU, NU, NU! SNÄLLA! Har inte shoppat på flera veckor, månader. Och jag vill shoppa något nu! Bara något litet. Åh ....

image54

Emma vill shoppa! NU!

Pizza och muntorrhet

Lunchen bestod av pizza. Tröstmat efter gårdagen kan man också kalla det. I natt drömde jag om det. Och jag drömde om folk som var efter mig, att jag körde båt, vilket förekommer ofta, och att Bebis, min kanin som dog för ett tag sen sprang i ett hamsterhjul. Jag vaknade upp, ganska förvirrad och torr i munnen. sen somnade jag om igen. Och sen vaknade jag, igen.

Såg på Disney Channel och HSM 2 - eller i alla fall tills pappa ville ha tvn. Sen upp, dator och lunch och nu - dator igen! Ikväll blir det väl att slappa - som vanligt. Och sen får jag se om jag pluggar matte - borde göra ett av de där omproven snart...

image52

Bebis,  jag saknar dig.

Jag har bestämt mig: Jag kommer alltid att vara ett LHC-fan!

Jag funderade förut på att konvertera till HV - när jag såg deras avgörande mål i sudden. Men jag tror inte det. Jag har offrat min röst för det där laget när jag satt hemma i soffan varenda kväll LHC-matcherna visades på tv. Jag har svettats, skrikit, skrattat och fått hög puls åtaliga gånger för att jag inte ska kunna överge det där laget. I alla fall inte bara sådär. Jag skiter i om LHC inte vann. Dom kämpade och var bra i alla fall. Dom kom ju i alla fall tvåa - det är inte fy skam. Det går säkert vägen nästa år. Eller nästnästa år. Eller skitsamma! Det behöver aldrig gå bra, dom kan få förlora hela tiden. Jag gillar dom i alla fall, i ur och i skur, även om dom suger. Och jag tänker defenitivt inte ta och byta ut min Mattias Weinhandl-bakgrundsbild som jag har på datorn mot någon ful HV:are. Aldrig. Så det så. Speciellt inte till en bild på typ Stefan Hiv eller vad fan han heter.

Jag hatar honom, Hiv - eller vad fan han heter, någon borde sätta upp honom på jumbotronen och sedan knuffa ner honom! Så mycket hatar jag honom nu. Tyvärr. Men det försvinner snart. Om några dagar eller så. Men nu hatar jag honom. Och det är med rätt. Han är ju med i motståndarlaget. De som tog ifrån mina favoriter sitt förtjänade guld och gav dem silvermedaljer. Fy fan på dig!

Och domaren, honom vill jag nästan inte ens nämna, han dömde bort ett mål. Fy fan på dig med! jag gillar det inte. Men det kanske var rätt det där med utvisningen på han - vad han nu hette. Fast det finns inget mer att säga än att det skulle ha varit mål. Ett riktigt jävla mål. Fast han gjorde ju bra ifrån sig med. Men ... det där målet alltså. Det gillar jag honom inte för alltså. Det är en jättesak som är säker.

Ja, nu ska jag försöka sova bort min ilska mot HV och domaren. Och min besvikenhet över att LHC inte vann. Imorgon ska jag upp tidigt. Mamma och jag ska till Kisa, apoteket och köpa ny medicin. Har bara en tablett kvar. Sen blir det väl film, mjukisbyxor och slapp under dagen. Kanske pluggar på matte för att göra ett omprov på måndag.

image50

(bild: http://kpwebben.se/_internal/cimg!0/gbfk5t5v4fl0r9bye0qpi496pw40rxq)

Zzzzz ...

Jag har varit i skolan nu. Haft massor att göra. Är så himla trött att jag nästan somnar. Kanske ska sova en stund innan jag ser på hockey och allt det där. Byta om till mjukisar och kanske ta en sväng ner till affären och köpa lite godis innan med.Det är fint väder ute med så kan ta en promenad - i samma veva som jag köper godis på affären. Jag vet att jag är en godisgris xP men jag kan inte rå för det (säger vi). Men det är ju fredag idag och då brukar jag äta godis - faktiskt! Men ska försöka dra ner på det. Vissa veckor blir det för mycket.

Jaja, snart är det dags för mat, klyftpotatis, schnitzel och bearnaise. Och det är bäst att jag loggar ut och går härifrån. Innan jag somnar. Vi ses senare, eller imorgon.

LHC suger och snart är det tacos.

Igår var det hockey på tvn och LHC kommer nog tvåa igen. Dom har ju inte direkt gjort några bra matcher den senaste tiden. Dom suger - om jag ska vara ärlig. Men får se hur det går imorgon. Det kanske går bra om det finns tur. Annars vinner HV och då blir dom, och jag, jätteledsna.

Jag tog bussen istället för att hämtas av mamma. Snart är det tacos och Sara fick nyss Monopol Disney av hennes pojkvän. Jag har en förbannad mensvärk och nu ska jag gå härifån. 

Mobilbloggar: Jag slutar med dissandet.

Jag är fortfarande inte på humör för att blogga. Men jag gör ett försök.

Jag har ingen lektion just nu och sen är det dags för matteprov. Jag har pluggat massor och det känns som att jag kommer att klara det här. Om jag har tur och inte får minnesförlust.

Mamma ska troligtvis hämta mig efter.

Ikväll blir det nog att se på film. Eller så ska jag titta på något tråkigt program. Får se.

Ska nog äta mitt äpple nu, vi ses!

Jag fortsätter att dissa!

Jag vet att jag har dissat er under en ganska lång period nu. Men jag kan inte rå för det. Jag har drabbats av bloggtorka. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Förutom skolan, haha. Så jag kommer att dissa er resterade dagar också.

För jag har en redovisning som går av stapeln imorgon klockan två. Efter besöket i Norrköping på Stadiums lager. Och har ett matteprov på torsdag som jag bara måste klara. Jag kan det ganska bra. Men jag vill plugga lite till. Lillasyster fyller 16 år idag och vi ska se på DH klockan nio! 

Måste gå nu, vi ses!

Outfit

image48

Idag så såg jag ut såhär!

Sol!

Det är sol ute och jag ska nog ta fram mina brillor. Så himla mys. Blir nog mina älskad brillor, leggings, grå tunika, mitt stora bälte som jag inte använt på ett tag och min skinnjacka (fejk) + mammas gamla väska och skolböckerna i handen. Så sommrigt alltså. Lovley. Och mina favortiskor. Orkar inte ta på mig ballerina ännu. Kommer kanske upp en bild senare. Mamma ska i alla fall köpa ett stativ åt mig på netonnets lagershop i Ullared!

Supernajs!

I pyjamas!

Sitter hemma, i pyjamas. Börjar vid två idag nämligen. Fick jobba hemma på näthandeln och vi hade ingen samhäll. Lyxigt. Men ska ta en tidigare buss så att jag kan gå lite på stan och kolla. Det var så länge sen jag var där - har fortfarand inga pengar men jag ska kolla i alla fall. Ska köpa slingfärg - blonda slingor ska det bli. Lillasyster köpa slingblondering på H&M och det ska jag med prova. Sen ska jag kolla lite på stan efter inspriation. Mamma ska till Ullared snart och jag måse uppdatera henne med saker jag vill ha. Så att det inte blir fel.

Ja och efter det så ska jag tillbaka till skolan och göra prov och sen blir det matte tror jag. Eller så ska jag skippa matten. Vet inte. Har prov på torsdag. Ska plugga som en galning. Och pappa ska hjälpa mig! Massor. Japp. För jag ska ha G på det här provet. Jag lovar!

Så himla hemskt

Jag fattar fortfarande inte hur man kan göra en sådan sak. Döda ett oskyldigt barn och tiga om det i dagar. Att inte erkänna. Att väcka falska förhoppningar hos föräldrar som väntar. Tycker så himla synd om Englas mamma. Och reste av Englas nära och kära.

Det enda jag kan säga är att det är så jävla hemskt.

Ny kamera måste köpas!

Hejsan folket!

Min söndag är inte så värst rolig. Jag vaknade tidigt - runt nio eller så. Mamma har okuperat datorn hela dagen + att jag har hjälpt Sara att färga slingor. Blonda slingor. Och nu kollar jag netonnet. Min kamera har börjat dampa. Flimrar på skärmen! Och så blir bilderna suddiga. Bla! Kanske väntar tills jag ska köpa en systemkamera. Mamma får i alla fall köpa ett stativ på netonnet i Ullared. För ett sådant vill jag ha.

Imorgon ska vi spela squash på gympan. Har aldrig spelat det så det ska bli kul. Ska fixa skorna sen. Och efter det så slutar jag för dagen. Slappt! Så skiter i att gå tillbaka till skolan och göra matteomprovet. Slutar ju ändå. Så göra jag matteomprovet på måndagen därefter. Mycket bättre. Ska hem, äta och sen se på hockey. Och så ska jag väl att sussa efter det. Plugga matte kanske.

Ska kolla matteboken lite nu - är så himla trött. Sova en stund.

Vi ses imorgon, bloggläsare!

Dagen har spenderats med musik och sovande. Tänkte göra matte men orkade inte det. Nu ska jag lyssna på ännu mer musik och så ska jag fortsätta mitt slappande. Vill inte se på körslaget det är så himla töntigt. Plus att det inte finns några andra bra program!

Vi ses imorgon då, bloggläsare!

LILLASYSTER KOM IN!

Min lillasyster kom in på guldsmed - dom tar endast in 10 om året eller något sånt!
Så säg gärna grattis till henne!
Grattis Sara!

Jag har en LHC-penna och en plansch nu!

Haha! Lillasyster har skaffat en LHC-penna och en plansch åt mig :) Hihi, vad kul!

Sitter och skriver om säljmiljö

Har verkligen inget att göra - har PMB nu men det är så att jag redan är färdig med marknadsundersökningen och resten av min grupp har valt att inte komma. Mm, dom är ju visserligen inte klara heller och jag kan inte ge dem uppgifterna så att de kan göra dem! Skit i helvete liksom!



Emma loves Jonas Brothers

Ni måste verkligen lyssna på dem. Ni kommer inte ångra er - tro mig. When you look me in the eyes är helt klart dagens bästa låt! Kanske till och med månadens bästa låt. Lova att du lyssnar nu! Det är verkligen värt det! Tro mig!


Ahlgrens sursockrade bilar

image47

Ganska surt ... men himla gott!
Sitter och smaskar bilar - orginal och sursockrade som faktiskt är förvånadsvärt goda!

Trodde inte att dom skulle vara så värst goda - men det är dom verkligen!
Love them!

Har du smakat?

Run as fast as I can

Ursäktar om jag varit lite off på bloggen och hälsar, om det finns några, nya medlemmar välkommna hit och så säger jag hej till alla trogna läsare :)

Sitter här för att skriva engelska arbetet. Eller i alla fall lite av det. Skulle gjort det precis när jag kom hem men såklart så somnade jag. Så får göra det nu. Men såklart så skickades inte mailet så nu kan jag itne göra arbetet! Utan måste arbeta som en galning i skolan! KUL! (INTE)

Funderar i alla fall på att ta mina fina finskor imorgon. Men jag är tveksam! Får se hur vädret blir! Och så får jag inte glömma matten eller engelskan! Eller the medc. Haha, bloggen får agera kom ihåg lista.

Ciao

T-shirt

image45

Från Topshop

Vi hade prov förra veckan ...

Vi hade prov i näthandel förra veckan!

Dagen har spederats på käkortopeden, i matsalen och nu - snart lektion. Ska ha näthandel och efter det så blir det tråkigt småföretagande och sist blir det (bajs-)matte. Glömde (tyvärr) boken hemma så får väl låna hans eller så får jag och N jobba tillsammans. Efter skolan ska jag kanske gå lite på stan. Vet inte ... har sådan beslutsångest haha! Efter, om jag nu går på stan, stan så blir det att åka hemåt. Kolla tv och plugga. Skriva på engelskan och så ska jag väl skriva lite på samhällsarbetet som skulle vara rättat för länge sen xD Jag är så jävla seg! Men det är ju snart sommar och jag orkar inte med en massa plugg + att jag är så jävla hungrig!


LHC vann igår i alla fall :) Kul!


I helgen, eller rättare sagt på fredag blir det kalas, för syster och två kusiner. Hemma hos oss. Och jag ska till Passagen (museum typ) på fredag också. På individuella valet. Ska bli kul :)


Migrän eller något!

Nu har jag drabbats av migrän eller något! Precis efter gympan. Fryser och mår illa och skit! Får se hur jag mår senare! Kvällen kommer i alla fall att gå åt till att se på hockey och ligga i soffan under täcket!

Vi ses imorgon, efter käkortopeden och skolan, eller innan!

Tävling!

Jag är med och tävlar om ett Superpresentkort á 300 kronor sponsrat av Gratisbio. Tävlingen hålls av Sanna Kumlin och pågår till den 16e april. Läs mer om tävlingen här och delta du också. 

Jag kunde inte hålla mig borta (känsliga läsare varnas)


image44


Jag kunde inte hålla mig borta. Har vairt och kollat på lillebror nu och det kommer in bilder framåt kvällen tror jag. Senast imorgon i alla fall :) ... Tog lite bilder på naturen och några inne i hallen ... Hur kul som helst :) Orkade inte stanna till prisutdelningen tyvärr! Annars hade det blivit foton från det också.

Ska göra kycklinggryta snart. Tikka masala tror jag att det blir - eller vad det heter! Med nudlar. Älskar kyckling. Typ det nda köttet jag äter. Mamma åt korv innan hon drog tillbaka till jobbet. Pappa, Sara och Erik har ätit Bullens varmkorv nere i hallen innan Sara och jag gick hemåt. Drack lite cola, men åt ingen korv - jag äter inte det. Hatar korv! Det är det vidrigaste som finns, speciellt Bullens. Jag läste på ingredienserna att det var kolunga och kohjärna i och sen dess äter jag inte korv - aldrig mer is all I've got to say! Men det kanske inte är så med all korv - men i alla fall!

Nu ska jag lägga mig ner och vila en stund! Är så himla trött och det är värsta segt idag. Imorgon är det skola och jag orkar inte! Det är ídrott och svenska och massa annat tråkigt och vi slutar inte förän ganska sent. Segt som sagt. Och hela veckan är det skola. Hela, hela, hela veckan!

Längtar tills mamma ska till Ullared så hon kan köpa en massa till mig. Kom på att man kan ju sy om saker som man köper därifrån. Om det inte passar så bra! Vill ha en skjorta, några billiga väskor, jacka, smink, hårprodukter, filmer, t-shirts, tröjor, byxor, kjolar, linnen och en massa mer! Åh, den 22 åker hon dit! Kommer hem på kvällen! Shit vad kul!

Längtar till sommar och sol. Ledighet. Ja ... kanske inte så mycket ledighet om jag ska sommarjobba. Måste fixa det! Men i alla fall ... sommar! Åh, Köpenhamn blir det nog då! Med familjen! Och så ska jag nog göra något med syrran!

Ska försöka fixa med popupfönstren och lite med designen! Men inte nu! Lillasyster vill ha datorn!

/ E

Bloggpaus-dag!

Sara bakar och jag hjälper till - genom att äta deg. Vi ska ner till hallen sen och titta på lillebror som har cup! Kul :) Och så har jag fått inspiration för att fotografera så det blir väl lite sånt med! Ja, ikväll blir det väl att slappa framför tvn och på måndag blir det skola. Najs att få börja eftersom att jag varit sjuk.

Och resten av dagen så blir det bloggpaus. Jag har annat att göra (INTE!). Ska fixa klart listan som mamma får ta med sig till Ulared och så ska jag fixa i rummet och så ska jag ... nae, inget mer. Kanske göra lite matte.

Vi ses!


Dance, baby, dance

image43image42


































Nyss övade jag på mina danskunskaper till Ashley Tisdale och Hayden Panitierre (stavas?) medans jag noppade ögonbrynen och sminkade mig.  Och nu sitter jag här. Har tråkigt för ingen är hemma! Bara jag!

Ja, jag får väl förtsätta dansa!
Eller så ska jag se på film!
Jag vet inte, vad ska du göra idag då?

I'm so happy, happier than you!

Kväll spenderades med "She's the man" x2 och cola, popcorn och lite godis. Och idag är jag pigg som en lärka! Har kollat på "She's the man" igen och nyss duschade jag! Huvudvärken är inte så jobbig som den har varit och även om den blir värre så tänker jag ignorera den!

Nu ska jag skriva en lista på saker som jag vill ha från Ullared - med bilder såklart och beskrivningar! Annars blir det bara fel när mamma ska handla! Sen ska jag sminka mig och fixa håret. Och så kanske jag tar en dans med dammsugaren i sovrummet! Ah! Ingen kan förstöra min dag!

image41

Channing, jävla snygging!
(Bild: teens.aol.com)

Hayden Panitierre (stavas) - I still believe



Sjukt bra låt till Askungen!
Lyssna!

Bloggdesign på G

Jobbar på en ny design till bloggen men den kommer inte upp förrän imorgon eller senare ikväll.
Ha otroligt ont i huvudet så ska ta och vila ett tag. Sen blir det tacos och senare - tv!

Men uppdaterar såklart under dagen!

Min framtida hårfärg

image39

(bild: viewimages.com)
I sommar ska jag färga håret - ljusare. Och nu vet jag precis vad jag vill ha för hårfärg.
Mary-Kate's - precis som på bilden ovan! fast jag vill ha lite blonda slingor i med. Så att det blir ljusare. Supersnyggt!

Nu är det slut på allt mitt tjat

Mamma försöker redogöra för Erik att man måste hjälpa till hemma om man ska få månadspeng och Erik säger ingenting tillbaka. Jag sitter här och försöker komma på vad jag ska skriva. Jag är omotiverad och har ingen fantasi för tillfället. Kanske beror det på att jag är sjuk och jag ska därför försöka att inte plåga er med bilder på min kanin eller onödig inlägg om att jag lider... Nu är det slut på det! Jag återkommer imorgon och då ska jag försöka ge er lite mer nödvändiga saker att läsa om!

Vi ses imorgon.

Pellebullen

image38

Tygskor

image37

Vill ha, vill ha, vill ha!
Dessa kommer från H&M och finns i barnstorlekar. Vill gärna ha ett par tygskor men alla är ju i vuxenstorlekar och det kan ju inte jag ha. Så, äntligen, hittade jag dessa - på H&Ms hemsida.

Dom ska jag köpa!

Aj, det är så synd om mig...

Jag har halsont. Jag vill sova men jag lovade mamma att vi skulle se Saving Private Ryan när hon kom hem.

Imorgon blir det utvecklingssamtal klockan 10.30 så ska dit med mami.
Sen blir det väl att åka hem. Mår inte bra än.
Värker i halsen...


Ah! Fyfan vad jag gnäller. Nae nu ska jag gå härifrån och lyssna på musik.

Fortfarande sjuk

Är fortfarande sjuk. Sitter i mjukisar och en tröja. Fryser, mår illa och har ont i magen. Blir nog att stanna hemma hela veckan. Har huvudväk, hosta, halsont och nyser massor också. Vill bli frisk så att jag kan börja gå i skolan... har utvecklingssamtal imorgon. Ska dit med mamma och sen ska jag hem igen. Troligtvis. 

Orkar nog inte blogga mer idag. Ska sova lite nu tror jag. Är jättetrött. Kunde inte sova något i natt.


/ E

Min lilla chihuahua

image36

<3

Min syster har en ny blogg!

Ja, för att ragga läsare till min syster så skriver jag detta inlägget. Hon har nämligen en ny blogg och hon skulle bli så himla glad om ni kollade in den.

Checka in: saijo.blogg.se!
På momangen!

Nu ska jag vira in mig i en filt och sen ska jag se på Brothers and sisters.
Är hemma imorgon med. Mår superdåligt.

Bloggen fungerar och jag är sjuk!

image35Hejsan alla bloggläsare!
Nu är jag tillbaka, blogg.se har ju varit nedsläckt ett tag.
Idag är jag sjuk, vilket jag även var igår och nu sitter jag här, med skabbigt, otvättat hår, snorig näsa och rasslig hals och skaförsöka uppdatera er om hur jag mår. Idag har jag även ont i magen. Och jag hostar massor... det är så synd om mig idag alltså!

Igår var jag ute lite med Pelle Kanin. Hihi, han skutta runt på soldäcket (eller vad det heter) i hela 15 graders värme. Han var lycklig såklart, varit inne hela vintern. Jag var också ute en sväng. Var tvungen att titta till honom så att han inte ramlade ner eller något (osmart som han är). Snuvan blev dock inte bättre av det. Såklart.

Här, på sidan är en bild på min kära Pelle Kanin.

Idag skulle jag egentligen till BFC men hade ont i magen. Hon, läkaren, verkade inte så glad! Men mamma hade försökt att ringa. Och jag med. Kunde väl ha åkt med ont i magen men kände mig inte kry på andra sätt heller (eller vad man säger).

Ska ge Pelle Kanin mat nu. Duscha, klä mig och sen ska jag kanske ta ut honom igen. Men vill helst inte få mer snuva... men det skulle ju vara kul för Pelle om han fick komma ut lite. Han sitter ju bara där nere, i källaren, instängd om dagarna. Och det är ganska mörkt där nere. Och tyst.

/ E

RSS 2.0